Decléor Hydra Floral Multi-Protection BB Cream 24hr Moisture Activator SPF15 40 ml

20130615-000515.jpg

Oj, vilket långt namn. Ett kortare produktnamn skulle kunna vara Decleor BB Cream. Jag har använt den under ca en veckas tid och måste säga att jag gillar den. Den ger mycket fukt, jämnar till hudtonen och jag ser lite mindre blek ut. Jag använder den under min mineralfoundation i puderform och då tar jag lite mindre foundation än vad jag gör om jag inte använder Decléor Hydra Floral Multi-Protection BB Cream. Om jag enbart använder den gör den huden fräschare och det blir inte alls någon känsla av makeup. Jag gillar den! Nu har jag inte testat så många andra BB-krämer så jag kan inte jämföra någon effekt, men jag kan säga så mycket att den gör skillnad, ger ett naturligt intryck, ger mycket fukt och täpper inte till porerna.

Jag köpte min billigare hos Harmoniq som säljer den för 258 kr.

Produkten finns också hos BEAUTYKEY.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.