Mitt reafynd – en perfekt tröja

Jag slog till på den här tröjan från Saint Tropez på Nobo Designs rea. S fanns inte, vilket jag är tacksam för nu, så jag fick ta M. Den blev perfekt oversize. Färgerna känns också bra till mig och den är skön och mysig. Den åker fram om ett par månader när det är höst eftersom den är av angoramix. 😉

P.S. Den är slutsåld i den här färgen men finns kvar i andra färgställningar.

2 Comments

  1. Petra
    14 June 2013 / 15:45

    Jag har också en sådan tröja, jättefin, men tyvärr blev den “noppig” nästan på en gång.

    • 14 June 2013 / 21:44

      Tack för tipset! Då ska jag tvätta avigsidan i tvättpåsa och på 30 grader C för siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.