Min test av Jan Marini

20130613-003121.jpg

Jag köpte ett kit från Jan Marini med mindre storlekar för ungefär en månad sedan, kanske någon vecka längre tillbaka. Igår redan tog C-esta serum slut (snopet!) och jag var tvungen att snabbt köpa nytt för jag kände att jag ville fortsätta med Jan Marini ett tag till. Jag valde att köpa mer av rengöringen Bioglycolic Face Cleanser (steg 1), C-esta Serum (steg 2) och Bioglycolic Bioclear Face Lotion (steg 3). Solskyddet har jag sedan innan bytt ut mot ett från bareMinerals och när det gäller dagkräm är jag mer sugen på att använda någon lättare fuktkräm just nu plus att jag tyckte priset var lite väl mastigt med tanke på effekten (den omedelbara). Skulle jag valt en enda av dessa produkter så skulle det blivit Bioglycolic Bioclear Face Lotion som jag upplever som mest aktivt. Jag brukar inte gilla C-vitaminprodukter (märker ingen skillnad) men det här serumet känns riktigt bra. För att förstärka de produkter jag valt att gå vidare med så började jag ikväll testa enzympeelingen. De produkter jag nu har hemma bör räcka hela sommaren om jag inte slösar. Fortsättning följer.

Jag nyttjade “köp 5 Jan Marini-produkter och betla för 4” samt en rabattkod jag hade när jag beställde hos Skincity. Ett hett tips är att fylla i uppgifter om din hud för att få produkter rekommenderade i ett märke du (i första hand) själv väljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.