Perfect Eye Cream från Gilda Cosmetic

20130611-204528.jpg

Den senaste veckan har jag funderat på vilken ögonkräm jag ska satsa på i sommar. Jag använder för närvarande en skön och svalkande från Decleor som tillför mycket fukt. Men så kan jag bli lite sugen då och då på att testa någon ny och då gick mina tankar till Jan Marini eller Carita. Carita har jag testat innan men någon ögonkräm från Jan Marini har jag inte hunnit med än.

Igår damp det ner ett presskit från Gilda Cosmetic i min brevlåda. De har förbättrat ögonkrämen med det kaxiga namnet Perfect Eye Cream. Perfekt, tänkte jag. Jag vill ju pröva något nytt. Jag har hunnit applicera den tre gånger och än så länge känns den hur bra som helst. Den är lätt att applicera då krämen trycks ut via tre öppningar så att man lätt kan dutta under ögat. En annan fördel är att den lätt går in i huden. Jag är nämligen inte så förtjust i tjocka och tunga ögonkrämer, en konststens hos ganska många andra anti-age-ögonkrämer.

Jag testar vidare och berättar mer om vad jag tycker när det gått ett tag. Just nu finns den för kampanjpris här – 348 kr för 15 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.