Vill du inte vara barfota i bootsen i sommar

Det är riktigt snyggt med beige boots och bara ben i sommar, gärna till shorts, klänningen eller kjolen. Om man inte vill ha bara fötter i bootsen så har jag tre tips. Antingen använder du s.k. steps som precis smiter åt tårna och hälen, eller så väljer du ankelsockor som inte går över skaften på bootsen eller så köper du tunna sulor som skyddar bootsen. De tunna sulorna håller både fötter och skor fräscha och är lätta att byta ut.

Vilket av mina förslag väljer du? 🙂

4 Comments

 1. Anna
  26 May 2013 / 10:03

  Vad bra att vi som inte är så kunniga får lite tips.. en annan undran är: om man har lite kortare svarta byxor vad har man då?? Ska det bli en naken glipa eller ska man ha långa svarta strumpor som täcker glipan?? Mvh anna

 2. Anna O
  26 May 2013 / 14:53

  Sulorna!!! 🙂

 3. Anna
  28 May 2013 / 05:59

  Det ska alltså vara en naken glipa då??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.