Väääääldigt blonderat blev det

Det ser i alla fall väldigt blont ut så på bilden. Ska bli intressant att se hur det blir om några dagar när utväxten börjar komma, då först brukar det bli bra. Jag fick köra en omgång blekning till i morse och sedan i med en violett inpackning i hårbottnen. Det smetade ut sig en aning så det blev några violetta slingor framtill men det går bort efter någon eller några tvättar.

Så nu är planerna att själv blondera utväxten i överhåret med Jane Hellen Mood ca var 6:e till 9:e vecka och att gå till frisören och slinga underhåret samt ev. lägga på en pastell på överhåret var 4:e till 6:e månad och då samtidigt klippa topparna. Anledningen till att jag inte vill helbleka håret är att jag vill att det ska vara något mörkare och skifta mer i underhåret.

Jag hoppas kunna spara mycket tid med det hår, förlåt, här, tillvägagångssättet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.