På Åhléns i Malmö

Efter mycket planering lyckades jag komma iväg i eftermiddag för att gå till tandläkaren. Eftersom de små inte är inskolade på dagis än så krävs det barnpassning av dem samt hämtning av stora sonen i skolan. Men allt löste sig och jag kom iväg. Himla skönt att vara tillbaka hos min gamla tandläkare som jag gått hos i säkert 15 år. Jag bytte när jag var höggravid till en på orten för jag insåg att det skulle vara svårt att komma iväg, men det skulle jag inte ha gjort. Jag fick direkt en känsla av att han ville överbehandla mig och tjäna pengar på mig, och mycket riktigt var det så. Funderar på att anmäla honom. Dessutom var han skitdyr.

Jag passade på att besöka Åhléns och Hansa när jag ändå var i stan. På Åhléns testade jag plagg från Dagmar och Acne. Många fina toppar från Acne, bl.a. i en härligt grön färg, och en svart snygg blus från Dagmar. Men det var barnen jag skulle köpa kläder till så jag satsade på ett par byxor till mig själv. Å, de är så snygga. Jag hoppas få till en bra bild sedan. De är från Dagmar. Bra bas med det lilla extra, tänkte jag när jag såg dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.