Mina fina byxor från Dagmar i en annan färg

Mina är helsvarta men annars är det exakt likadan modell – Roxette Pants från Dagmar. De på bilden är i färgen grått/svart och finns hos Kotyr. Älskar att man kan öppna dragkedjorna vid bensluten där fram – hur snyggt som helst när man har klackar och dessutom smickrande för benen. Spontant vill jag matcha dem med min svarta kavaj från H&M och mina guldiga sandaletter från Vagabond. Mycket bra basbyxor med det där lilla extra. Jag köpte mina på Åhléns i Malmö. Fanns kvar ett par till i XS samt någon enstaka större storlek.

OBS! Tänk på att de är stora i storleken så gå ner en hel storlek! Jag fick ta XS.

Uppdaterat! Bubbleroom har svarta i stl M och L (alltså motsvarande L och XL) på rea. Nelly har grå/svarta i storlekarna XS-L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.