Hudvård från Jan Marini i mitt badrumsskåp

Ikväll var det premiär för Jan Marini! Jag har varit sugen att testa Jan Marini sedan flera år tillbaka och eftersom min hud bråkar med mig, som alltid vid årstidsskiften, kändes det dags att göra slag i saken. Jag gjorde ett personligt hudvårdstest hos Skincity och efter tips beställde jag ett startpaket för normal/blandad hud. Kittet innehåller halvstorlekar och är mer förmånligt att köpa än en produkt i taget plus att jag tyckte det var lämpligt att testa produkterna innan eventuella fullstorlekar. Det blev ett litet kit från Decleor också.

Efteråt stack det rejält men det la sig efter bara 5 minuter. Nu känns det riktigt bra. Ska bli intressant att se om orenheter poppar fram eller inte. Eftersom produkterna från Jan Marini är så verksamma kan det nog bli så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.