Solskydd är ett måste

Glöm inte att skydda både dig själv och ev. barn mot den starka solen i vår och sommar. Vill tipsa om de här solskydden från Biotherm som finns att klicka hem för bara 159 kr hos Beautyplanet. Alla tre är till för ansiktet och finns med spf 15, 30 eller 50. Mitt tips är 30 eller 50. Aldrig under 30 i ansiktet! Jag har inte testat just dessa men Biotherm brukar vara bra.

Använder du foundation och vill bättra på solskyddet under dagen så rekommenderar jag särskilda mineralpuder med spf 30. Jag använder själv ett från bareMinerals. Det dämpar samtidigt blanka partier.

Så, nu ska jag inte tjata mer om solskydd. Inte idag i alla fall. 🙂

2 Comments

  1. Molly
    13 May 2013 / 19:16

    Vet du om det luktar mycket eller starkt? Är så känslig för dofter…

    • 14 May 2013 / 11:36

      Vet tyvärr inte men jag tror Biotherm brukar vara ganska milda. Annars kanske helt oparfymerat är bättre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.