Bastoppar från Acne

Alla verkar beklaga sig när de måste shoppa baskläder eftersom det är så trist. Jag tycker precis tvärtom, det känns kul och bra. Efter flera månaders betänketid slog jag till på två toppar från Acne i modellen Fay. En off-white (på bilden) och en svart. Gillar verkligen de råa kanterna och den djupa, markera V-ringningen. Passformen är ledig men inte överdrivet oversize så ta din normala om du är sugen på att klicka hem en. Jag tog S men skulle kunna ha M också. Jag brukar ligga mellan S och M på överdelar. Så svårt att hitta bra toppar/t-shirts i budgetklassen!

Var tidigare iväg och fixade presenter till pappa som fyller 75 imorgon, shoppade kläder till barnen som behöver massor av nytt, lämnade sonen på ett kalas och snabblunchade med en kompis. Tog med kameran för att kunna ge shoppingtips men insåg snabbt att jag inte skulle hinna det också. Jag shoppade dock en jättefin och billig kavaj hos H&M jag ska visa er imorgon.

2 Comments

 1. 12 May 2013 / 12:16

  Bra köp!
  Basplaggen är de som håller ihop garderoben och det är på dem man skall lägga kvalitet och tid på att hitta!
  Ursnygga bastoppar blev lite sugen på dem jag med, Dock ser ringningen lite djup ut. Är den det?
  Kram
  Carina

  • 14 May 2013 / 11:37

   Inte så farligt faktiskt. Jag brukar ändå ha linne under. 🙂 Linnet anas en aning bara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.