Xlash ögonfransserum för vårfina långa fransar

Jag påminner er om Xlash då jag senast idag fick en fråga om det är bra (hej Sandra! :)). Jag har testat Xlash med mycket bra resultat. Xlash är ett ögonfransserum som både är billigt och ofarligt (enligt Läkemedelsverket) och jag har inte alls märkt av någon irritation i ögonen. Resultat syns tydligt efter en månad; fransarna blir längre och roligare att måla med mascara. Man känner sig piffigare.

Mitt tips är att köpa Xlash ögonfransserum hos Beautyplanet där den lilla förpackningen på 3 ml kostar 379 kr och den stora på 6 ml kostar 439 kr. 3 ml räcker i minst tre månader om det används varje kväll. Lätt som en plätt att stryka på, tar ca 10 s.

Viktig info! Tack Anni för upplysningen. Läkemedelsverket har testat 26 olika ögonfransserum och kommit fram till att nio av dessa, däribland Xlash, innehåller prostaglandinanaloger. Det anmärkningsvärda är att det inte står i innehållsförteckningen för Xlash! Eftersom jag inte har fått några problem så kommer jag att använda upp min behållare, men det vore fel av mig att rekommendera er att använda Xlash.

4 Comments

  1. Irma
    4 May 2013 / 12:05

    Jag köpte Xlash för ca 2 månader sen och fick jättefina fransar av den men slängde den förra veckan. I början märkte jag inget förutom längden men för ett par veckor sedan började mina fransrader klia och så fick jag fick ryckningar i ögonlocken, tänkte att det berodde på stress och fortsatte. Veckan efter fick jag en lätt ögoninflammation. Jag slängde den direkt och sedan jag slutade använda Xlash har jag inga problem med ögonen, känns som att det inte bara var ett sammanträffande och nu när jag läste ditt inlägg om att den också innehåller prostaglandinanaloger är jag ännu mer övertygad att det var Xlash som orsakade problemen. Synd då ögonfransarna blev jättefina men nu blir det inga fler ögonfransserum!

    • 5 May 2013 / 19:46

      Man blir lite trött på serum faktiskt. Så nu ska jag köra med Isadoras mascara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.