När man är så trött att inte kaffe hjälper

I det stadiet är jag nu, när inte ens kaffe hjälper utan snarare är livsnödvändigt. La mig sent igår (får skylla mig själv), de små var vakna mycket i natt och gick dessutom upp tidigt. Jag kommer aldrig att vänja mig vid tidiga morgnar, inte ens som pensionär vågar jag gissa på. Tur jag har barn som brukar kunna sova ganska länge om morgnarna. Och inte att förglömma, en pigg sambo som hellre tar barnen morgnar än sena kvällar. För det är på kvällen jag jobbar bäst och jag räknar snart med att piggna till, gör alltid det på kvällen, så att jag kan jobba med några nya domäner och diskutera med nya intressanta kontakter jag fått.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.