La Redoute har vår- och sommarrea med upp till 70% rabatt

Foto: Rosa skinnväska från Soft Grey/La Redoute som finns på rea. Svart eller brunt är färger man först tänker på när det gäller klassiskt men rosa kan vara rätt för dig som älskar rosa och redan har en svart eller brun väska. Den här väskan finns i svart och mullvad också. Färgen mullvad tyckte jag också den var mycket snygg i.

La Redoute förtjänar också ett eget inlägg. Rean startade idag för alla och mitt tips är att kolla in enkla blusar/skjortor och tröjor samt skor och väskor. Särskilt skor har jag blivit nöjd med när jag shoppat från La Redoute genom åren. Koden 31709 kan eventuellt behövas för att aktivera rean.

Tips! Klicka hem klassiska plagg, skor och accessoarer som håller ett tag. Utgå ifrån dig själv och ingen annan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.