Tycker det är så trist att man inte kan äta frysta bär okokta längre på grund av bl. a. hepatit A. Hur gör ni? Koker och fryser in igen? Ikväll blir det mango just för att slippa bärbekymret.
Är vaccinerad sedan tidigare utlandssemestrar så inga problem för mig 🙂 Tror de blåst upp det mer än vad det är, dessutom så tror jag bara de spårat smittan till frysta jordgubbar än så länge. Själv klarar jag mig nästan inte utan frysta bär 🙂
Jennie
23 April 2013 / 20:03
Hej,
Jag fortsätter att äta hallon och blåbär som jag brukar. Det känns lite överdrivet med larmet som kom.
Linda
24 April 2013 / 18:19
Fortsätter o äter som vanligt. Aldrig hört talas om någon som jag känner som blivit dålig. Äter frysta bär flera gånger per dag så jag borde ha blivit drabbad isf! /Linda
Hoppar över bär helt och hållet ett tag. Så längtar jag efter svenska jordgubbar 😀
Kokar när jag ska äta dem, behövs bara nån minut, har gjort så sedan tidigare.
Är vaccinerad sedan tidigare utlandssemestrar så inga problem för mig 🙂 Tror de blåst upp det mer än vad det är, dessutom så tror jag bara de spårat smittan till frysta jordgubbar än så länge. Själv klarar jag mig nästan inte utan frysta bär 🙂
Hej,
Jag fortsätter att äta hallon och blåbär som jag brukar. Det känns lite överdrivet med larmet som kom.
Fortsätter o äter som vanligt. Aldrig hört talas om någon som jag känner som blivit dålig. Äter frysta bär flera gånger per dag så jag borde ha blivit drabbad isf! /Linda