Besvärligt med bär

20130422-221255.jpg

Tycker det är så trist att man inte kan äta frysta bär okokta längre på grund av bl. a. hepatit A. Hur gör ni? Koker och fryser in igen? Ikväll blir det mango just för att slippa bärbekymret.

5 Comments

  1. 22 April 2013 / 21:30

    Hoppar över bär helt och hållet ett tag. Så längtar jag efter svenska jordgubbar 😀

  2. Elin B
    22 April 2013 / 23:02

    Kokar när jag ska äta dem, behövs bara nån minut, har gjort så sedan tidigare.

  3. 23 April 2013 / 18:53

    Är vaccinerad sedan tidigare utlandssemestrar så inga problem för mig 🙂 Tror de blåst upp det mer än vad det är, dessutom så tror jag bara de spårat smittan till frysta jordgubbar än så länge. Själv klarar jag mig nästan inte utan frysta bär 🙂

  4. Jennie
    23 April 2013 / 20:03

    Hej,
    Jag fortsätter att äta hallon och blåbär som jag brukar. Det känns lite överdrivet med larmet som kom.

  5. Linda
    24 April 2013 / 18:19

    Fortsätter o äter som vanligt. Aldrig hört talas om någon som jag känner som blivit dålig. Äter frysta bär flera gånger per dag så jag borde ha blivit drabbad isf! /Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.