Recension av torrschampon i budgetklassen

Sunsilk Volumizing Dry Shampoo

Torrschampot från Sunsilk fräschar upp håret på ett kick och tar bort den feta känslan utan att man får vaxkänslan som vissa torrschampon kan ge. Effekten håller i sig bra till dagen efter och produkten försvinner med lätthet vid hårtvätt. Ger ingen pudereffekt. Det här torrschampot passar dig som inte vill ha en stylingprodukt, bara få bort den feta känslan.

245 ml kostar 50 kr

Kicks Dry Shampoo Refreshing

Torrschampot från Kicks tar också bort den feta känslan direkt och tillför extra volym genom att ge en vaxeffekt. Man måste dock vara mycket försiktig för det är lätt att överdosera och då blir resultatet som Dust-it (Dust-it är inte ett torrschampo men effekten påminner om Dust-it, en effekt jag personligen inte gillar – håret känns mer skitigt). Efter hårtvätt sitter vaxeffekten kvar i håret vilket jag inte alls gillar. Vid andra hårtvätten är håret som vanligt. Det positiva är att detta torrschampo passar mycket bra vid håruppsättningar. Ger ingen pudereffekt.

200 ml kostar 79 kr

Resultat: Jag gillade Sunsilk bäst och kommer att använda det. Jag märker inte så stor skillnad på dofterna men de är inte parfymfria. Bäst är att få tag i en test för att se om parfymeringen passar just dig. Jag upplever inte dofterna som störande men är å andra sidan inte så känslig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.