Nytt smink och två nya examina

20130418-140644.jpg

Jag gillar verkligen tidningsprenumerationer och särskilt premier. Det här från Face kom idag.

Och så damp det ner två nya examina från Lunds universitet. Jag passar på att ta ut så många jag kan ( ja, har rätt mycket poäng att “att göra av med”) innan 2015 då jag senast studerade på 90-talet och kan välja att ta ut enligt 1993 års regler. Nu siktar jag på en högskoleexamen i MKV, datavetenskap eller informatik. Om det tar ett eller två år beror på om det blir ett års yrkesskola där emellan eller extra arbete eller ej.

Ingen kräksjuka än så imorgon är vi smittfria om ingen insjuknar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.