Våren kom med besked

20130417-091138.jpg

Jag var inte riktigt beredd. Det är mycket som måste rensas bort från barnens garderober och jag har börjat bygga på garderoberna med nytt. Skjortan kommer från Wheat, blusen från Mini Rodini och resten från H&M. H&M är grymt när det gäller jeans och långärmade t-shirts. Jag kör samma koncept som till mig själv, billig bas med något lyxigare plagg då och då. Vårjackorna från Ticket to Heaven köpte jag i vintras på rea. Fler långärmade t-shirts ska inhandlas hos H&M. Märkte att storebror saknar vårskor i modell vardagsskor och det är inte bara för mig att beställa för de ska ju godkännas också. Det får bli kvällens projekt. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.