Veckoplanering med kursanmälan, köksplaner och lunch

Imorgon är sista dagen att söka höstkurser så jag måste försöka rangordna dem så gott det går. Apputveckling står högst på listan. När det gäller sommarkurserna tänker jag stryka programmeringskurserna då risken är att jag bara pluggar och inte alls hinner njuta av sommaren. Så istället blir det fokus på kurser inom sociala medier, HTML och CSS. Blir bra att få papper på det jag kan, och givetvis blir det alltid något nytt man lär sig också.

Köket blev uppritat i fredags så imorgon som jag boka in en konstruktör som ska beräkna vilken balk som behövs när väggen rivs. Det är en 30 cm tjock tegelvägg (!) men det positiva är att vi inte har en vägg där på ovanvåningen som trycker på. Inte konstigt att vi får skrika till varandra när vi försöker prata och en befinner sig i köket och en annan i vardagsrummet. *haha*

På tisdag blir det snabblunch med bästa väninnan och en snabbtitt i affärerna så att jag kan tipsa er om vårnytt.

På torsdag fyller sambon år så då har jag fixat barnpassning och planerat vad vi ska göra.

Chloé kräkte igår så nu hoppas jag att hon är bra imorgon så att inte planerna får stuvas om. Än så länge har ingen annan blivit smittad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.