Avgiftad

Känns underbart att jag har lyckats avgifta mig från Nezeril. Blir som jag skrivit tidigare lätt beroende av nässpray. Just nu använder jag Rhinocort Aqua morgon ikväll men ska börja trappa ner kortisonet med start imorgon. Lukten börjar komma tilbaka också. Känner bara av bihålorna lite när jag är ute och det blåsar.

Mitt andra beroende är kaffe men det vill jag gärna behålla. 🙂

Är ni beroende av något? Mer än min blogg? 😉

2 Comments

  1. 15 April 2013 / 08:16

    Har också varit beroende av nässpray faktiskt, men det har jag också lyckats vara utan nu väldigt länge! Och kaffe är jag också beroende av 😉

  2. Anna L
    15 April 2013 / 12:03

    Nej, bara din blogg faktiskt! 😉
    …och kanske lite Otrivin. Och kaffe. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.