Påskafton och status

20130331-000230.jpg
Foto: Påskbakelsen jag gjorde. Inget fel varken på maräng, limekräm eller ananans, men den saknade “det”.

God kväll! Hoppas ni har ätit gott i helgen? Jag har ätit påskbuffé (ikväll) med sill och varmrökt lax, pappas goda omelett med svampstuvning skärtorsdagen, lammstek i skivor med sparris igår kväll, kallrökt lax med pepparrot igår, egna marsipanägg halvt doppade i mörk choklad igår och påskbakelse (blev inte så himla god som jag trodde den skulle bli) i förrgår. Imorgon blir det kycklingfiléer som jag tänkte påska till. Riktigt fin påskblandning!

Min datorskärm har lagt av så jag har fått beställa en ny. Riktigt trist för jag kommer inte åt innehållet på min stationära. Tur jag har min bärbara i alla fall. Får klara mig med den tills den nya skärmen kommer, förhoppningsvis i början på nästa vecka. Saknar alla sparade sidor, Photoshop, alla mina tusentals mail, e-legitimation och inte minst alla sparade lösen. Allting tar mycket längre tid att göra.

Men det kan passa bra med lite mindre bloggande nu när det är påsk. För jag antar att ni har fullt upp ändå och inte hinner läsa lika mycket bloggar, eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.