Den där påsken

Hjälp, har bara fått upp ett ris än så länge. Förra veckans sjukdomar och avsaknad av sömn förra natten har medfört att inte mycket har hänt här. Men i natt fick jag äntligen lite sömn, tack och lov.

I helgen fick vi matleveranser med rykande färsk dagens rätt av mina föräldrar för att kunna hålla ångan uppe här. Ikväll fixade jag själv två köttfärslimpor så det ska vara lätt att lassa fram mat de närmaste dagarna. 🙂

Ska strax fixa kesella och sedan blir det bloggning varvat med studieplaner. Tyvärr får jag inte fler veckor på eftergymnasial nivå av CSN, fick beslutet i förmiddags, vilket ställer till det rejält. Måste tänka om och tänka nytt.

Imorgon satsar jag på att ta fram det viktigaste påskpyntet och snabbröja så det känns mer påskigt. Och så hoppas jag kunna få tid till programmering och lite matte så jag inte halkar efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.