Ångest inför badsäsongen?

En läsare skrev den här kommentaren:

Hej! Får mycket inspiration från dig och din blogg. Gillar extra mycket dina lyx-budget inlägg, fortsätt gärna med dessa. Har ett önskemål inför sommaren och det inköp som jag tror många bäver inför…nämligen bikini. Önskar mig ett inlägg om olika bikinimodeller, vilken modell passar vilken kropp och byst. Inte helt lätt att hitta en passande bikini efter tre graviditeter och amningar, viktuppgång och viktnedgång..Kanske någon av läsarna som har tips att komma med? Tackar på förhand!

Tack, vad roligt att mina lyx-budgetinlägg gillas! Så sant det här med val av badkläder! Med graviditeter och amning så gäller det att tänka till både en och två gånger. 🙂 Jag kan skriva om hur jag resonerar i ett inlägg där jag utgår från mig själv, men vill gärna höra hur ni andra läsare tänker kring det här. Vilka är era tips och vad skulle ni vilja ha hjälp med? Jag kanske lånar in någon riktigt bra expert. Vi får se! 🙂 Skriv era funderingar och frågor här så utgår jag från det!

1 Comment

  1. Lisa
    24 March 2013 / 20:07

    Spontant tänker jag att det är extremt olika vad vi vill dölja/är missnöjda med så det verkar svårt att bara utgå från det faktum att man har fött barn och ammat. Jag har t.ex. klarat min mage väldigt bra. Inga bristningar, navelbråck och dyl. Har en platt och fin mage som jag inte skäms över. Däremot känner jag mig inte bekväm med ben och rumpa, allt från celluliter till brustna kärl…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.