Sponsrat inlägg: Få den klassiska Las Vegas-looken

Det spelar ingen roll om du ska på maskerad, vill klä upp dig lite extra inför fredagens utekväll, åka till Las Vegas eller bara stanna hemma och spela poker på www.jackpotcity.org/sv – vad du än gör så måste du göra det med stil. Så hur får man till den där klassiska Las Vegas-looken?

Las Vegas kallas även för Sin City och är kanske inte direkt känd för sin prydhet -därför är den första regeln inte som det brukar vara – less is more utan istället more is more! Det ska vara mycket färger, texturer, detaljer som fångar blicken. Det handlar om att synas – tänk påfågel. Skippa jeansen och ta på dig en glamourös klänning, gärna med paljetter eller några andra roliga detaljer som man förknippar med fest och nattliga äventyr. Även om mitt råd är more is more så ska man självklart inte spåra ur allt för mycket, då riskerar man att se ut som en clown istället för en Las Vegas-pingla. Välj ut en aspekt av din outfit som du verkligen genomarbetar, kläderna, sminket eller smyckena och låt just de detaljerna roffa åt sig wow-faktorn. Det kommer inte göra att resten av dig syns mindre, tvärtom, som påfågeln som med sina fantastiska stjärtfjädrar får hela fågeln att glänsa.

Las Vegas hade sin gyllene era på 30- och 40-talen, därför kan det vara en rolig idé att inspireras av modet från den tiden. Sök efter foton på nätet och för en relativt billig penning så kan du inkorporera några av de viktigaste elementen som ett hårband med tillhörande fjäder, långa halsband och självklart ett par snygga pumps som gör benen rättvisa. Det finns mycket underbara  modedetaljer som man kan leka med när man har Las Vegas som tema – det viktigaste är såklart att ha roligt med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.