Bokat tid till frisör


Foto: Net-a-Porter.

Verkligen på tiden för ett frisörbesök, det var snart ett år sedan. Försöker tänka ut olika klippalternativ. Jag gillar verkligen långt hår, men amning och inte en enda hel natt på jag-vet-inte-hur-länge sätter sina spår, i håret också. Det är tunt och trist och behöver ett rejält klipp. Hur mycket som ryker vet jag inte förrän jag är där men jag har kommit fram till att kortare än så som på bilden blir det inte. Ser fram emot att lättare få volym och så känns det lite chicare med tjockare hårtoppar.

Jag har försökt komma fram till vilken ansiktsform jag har för att kunna hitta den bästa frisyren men blir inte klok på min ansiktsform. Har alltid tänkt mig som avlång men den kanske är rund? Har ganska brett över kinderna, tror jag. Lugg passar jag inte alls i, så mycket vet jag. Man samtidigt kan jag bli sugen på en lång snedlugg ibland.

2 Comments

  1. 9 March 2013 / 23:54

    Se dig i spegeln, måla längs ansiktets konturer med ett läppstift eller nåt. På spegeln alltså 🙂 Kolla sedan vad formen minner mest om. Bra att veta för frisyrer, glasögonval och sminkningar.

    • 11 March 2013 / 21:56

      Synd att jag putsade spegeln igår, men innan nästa gång så. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.