Peplumtopp att räkna med?

Jag kan inte riktigt släppa att jag missade den fina pelumtoppen i läder från H&M Trend förra våren. Var dum och valde en silvrig – vad tänkte jag? Toppen på bilden kommer också från H&M Trend (299 kr) och jag hoppas det är samma mönster de använt för då vet jag att den passar. Problemet är att många pelumtoppar är för långa för mig så att volangdelen hamnar för långt ner.

10 Comments

  • 11 March 2013 / 21:58

   Sök på Nutelle så ser du 2:a-priset så länge.

   • Carro
    11 March 2013 / 22:32

    Jag har skickat ett mail till dig, så kan du se den där.:)

 1. 8 March 2013 / 10:20

  Jag är också himla sugen på en peplumtopp! Mit största problem just nu är att jag är helt vilse i garderoben för att jag ammar. Att hitta amningsvänliga kläder är för 17 svårare än att hitta mammakläder, särskilt om man inte trivs så bra i skjortor, och det gör inte jag.

  Tips mottages tacksamt!

  • 11 March 2013 / 21:58

   Å, ja visst är det svårt. Nästan så man dör så trist det är att klä sig. Jag har aft amnings-bh, vanligt linne med spagettiband och sedan vanliga kläder över så att man kan dra upp. Alltså ner med linnet och upp med t.ex. tröjan. För efter ett tag tröttnar man på Boob och sånt. 😉

 2. anna
  11 March 2013 / 23:48

  Kan ha sett just den i läder i Linda Ks bloppis, vet dock ej om den är såld eller ej.

  • 13 March 2013 / 23:00

   Men var den inte vinröd, har jag för mig? Tack i alla fall. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.