Min idag

Det var flera veckor sedan jag fick till en hel arbetsdag men idag ska det ske. Först och främst blir det pappersarbete, sedan planering och därefter hänga upp tvätt. Bra kombo!

Jag ska gå igenom utbildningar också. Har sökt sommarkurser som intresserar mig och måste hitta fler alternativ till hösten om jag inte kommer in där jag vill. Sedan är det lite nervöst om CSN kommer att godkänna ytterligare studier på eftergymnasial nivå. Annars får jag lösa det genom att plugga dubbelt, d.v.s. plugga på gymnasienivå också, för där har jag inte använt några veckor alls. Eller kanske något extrajobb som går att kombinera med mitt företag och studier. Jag är van sedan tidigare att jobba heltid och ha egen firma på fritiden – har aldrig bara haft ett heltidsjobb. Inom en månad borde jag få svar så det är inte lönt att spekulera mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.