Helgens träningsoutfit

Linne från Casall, byxor från Better Bodies och skor från Nike. Jag är så trött på uteblivna resultat så imorgon kör jag helt ny taktik. Ännu mer protein, kort styrketräning hemma varje vardag och rejälare mellanmål. Det blir lätt kakor, choklad och skit när man sover dåligt om nätterna och det är inget som piggar upp i längden eller bygger upp kroppen. För att inte tala om hur huden mår, jag får finnar och skit när jag äter skit. Så nu blir det mer fräscht och grönt och extra vitaminer och många koppar grönt te.

Målet: Fit med muskler.
Resultat förväntas: Inom en månad.

2 Comments

  1. Anna
    4 March 2013 / 17:26

    Måste bara tipsa om http://www.dailyhiit.com. Det är min räddning med tre små barn och ingen möjlighet för att komma iväg till gymmet. Nya träningsprogram varje dag som kan utföras hemma med minimum av redskap. Brukar träna 15-20 min på morgonen (kl 5.30) innan barnen vaknar. Blir alltid jättesvettig!!:-) Och efter ca 3 månaders fokuserad träning ses tydliga resultat:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.