Grymma byxor från Vila

Jag har köpt ett par svarta och ett par varmt tomatröda byxor från Vila som jag vill tipsa er om. Modellen heter Cleave 5 Pocket 7/8 Zip Twill Wop och jag såg att alla färger; svart, tomatröd, aprikos och turkos, finns hos Boozt. Priset är 280 kr.

De är generösa i midjan, har normalhög midja utan att bli för låga eller höga och behåller passformen OK även efter några timmars använding. Benen i 7/8-längd vilket gör att de sitter som helt normallånga byxor på mig. Känns kanon med byxor som inte är en meter för långa. Storleken är helt normal, jag har S.

Det var som att vinna på Triss när jag upptäckte att min flera år gamla volangblus, också den från Vila, hade samma färg som byxorna. Haha!

När man hittar bra byxor så gäller det att passa på. Funderar därför på ett par aprikosa också. Slår nog till på ett par till från Vila i slutet av mars. Det kostar ju inget att inspireras av outfitten från Nelly där byxorna kommer från Hunkydory. 😉

Väldans fräscht med vitt, aprikost och lite svart, inte sant?

5 Comments

  1. 3 March 2013 / 01:09

    Men vart kommer t-shirten ifrån?

  2. 3 March 2013 / 20:18

    Vila:s byxor är grymma i cleave och cleavo-modellen, vi säljer bägge varianterna hos oss (mandeldesign.se) och jag tycker ju absolut du måste kika på modellen “Cleavo 7/8 Zip 163” som vi har inne nu i denim i 7/8-längden med zip nertill, vi har redan sålt som tusan av dom nu och de kommer såklart in igen=)
    Kolla in webshoppen: http://www.mandeldesign.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.