Svarta byxor

Jag har kollat upp vilka byxor som passar mig bäst, och kommit fram till att jag trivs bäst i Vila. Jag har ett par i modellen Cleave med nitar på sidorna. Jag gillar dem, men skulle behöva ett par helsvarta som passar till nästan allt. Först tänkte jag mig helt svarta utan detaljer men sedan såg jag dessa med quiltade partier. De är svarta och neutrala men har samtidigt fina och diskreta detaljer. Priset är 499 kr och de finns hos Bubbleroom.

Ska leta fram fler varianter av modellen Cleave eller Cleavo. Kravet är att de ska vara lägre i midjan och något kortare i benen, för då sitter de bäst på mig. Köper jag höga byxor och de sitter perfekt i midjan så blir det “hängröv”, och sitter tajt och fint i ändan så går de inte att knäppa. Just därför håller jag mig till lågt skurna. Och när det gäller benen är jag lite trött på väldigt långa byxben som korvar sig och kommer därför att välja 7/8-längd så att de passar min längd bättre.

Hur tänker ni när ni köper byxor, vilka är era krav?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.