Nya hudvårdsprodukter från Estée Lauder

Jag behövde fylla på med en hudvårdsprodukt från Estée Lauder och när jag såg erbjudandet om necessären med ett trevligt innehåll (rengöring, serum, dagkräm, mascara och läppglans) var jag inte sen att köpa ansiktsvatten också (som tar slut vilken dag som). Tänkte ta ett billigare men det kändes smartare att testa en ny produkt och att samtidigt få necessären med det fina innehållet. Dessutom är jag med i Kicks kundklubb och kunde därför håva fram en rabattlapp som gav 20% rabatt på dyraste produkten.

Så himla nöjd med detta inköpet också. Smart och bra shopping på Emporia igår! 🙂

Här kan du också ta del av erbjudandet och kika exakt vad necessären innehåller.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.