Cremé och guld med volanger på rätt ställe

Jag är såååå förtjust i den här klänningen. Känns fräscht med cremé som dessutom ska ha guld i sig enligt beskrivningen och så läste jag att modellen på bilden “bara” är 168 cm vilket “bara” är 4 cm längre än mig. Det finns med andra ord god möjlighet att volangen hamnar på rätt ställe även om man inte är så lång som en modell på 180 cm. Har märkt att volangen kommer för långt ner på vissa plagg jag testat.

Men åter till klänningen. Väldans snygg i vår och på fester i sommar. Kan lätt se elegant ut med rätt accessoarer trots att den bara kostar 349 kr. Sånt gillar jag! Guldiga accessoarer, svart lyxig liten väska och svarta pumps.

2 Comments

  1. Anna O
    23 February 2013 / 20:31

    Haha, nu ska jag vara brutalt ärlig. Tyckte den var gräslig ;-)! Men tur är väl det att man tycker om olika saker! 🙂

    • 23 February 2013 / 20:38

      Jag kan förstå dig! Haha! Jag tycker nämligen inte att den gör sig så bra på modellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.