Josef Frank Guldfisk

Svenskt Tenn har fått in mönstret Guldfisk från Josef Frank. Gillar verkligen hans mönster, särskilt i form av tapeter (har tre olika fondväggar här hemma) och kuddar. Jag skulle vilja fortsätta med temat men hittar ingen bra tapet till köket. Funderar på att leta någon annanstans och hitta något köksrutigt eller en med “mat” eller annat lämpligt till köket.

Jag har vilat mentalt från köksplanerna under några dagar för att få distans till idéer och funderar på att ringa och boka in ett besök imorgon. Måste veta hur det fungerar att ta bort väggen. Det är där jag måste börja och det behövs troligen bygglov. Trodde det bara var lägenheter som behövde det när det gäller inomhusrenovering men tydligen inte.

2 Comments

  1. Mileee
    22 February 2013 / 21:23

    Vill du riva en bärande konstruktion så måste du ansöka om bygglov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.