Spanar i katalog inför butiksbesök

Jag har ett presentkort på 200 kr att göra av med hos H&M. Jag hoppas jag kommer iväg i helgen, för då ska jag spana in bl. a. vårnytt hos H&M. Gillar kappan och klänningen men tror inte att de sitter helt hundra på mig. Lovar att spana efter tips att visa er här i bloggen, såvida jag kommer iväg. 🙂

Till mig själv tänker jag spana in “billiga tajta byxor som sitter skitsnyggt”, peplumtopp, vårkappa och klänning. Fast ett plagg tänkte jag försöka hålla mig till.

4 Comments

 1. Anna L
  19 February 2013 / 23:32

  Jag har precis skickat efter kappan, men aldrig provat den! Den är så snygg och jag tror att den har ett brett användningsområde/år lättstylad: från business till casual med jeans, och så rockchic däremellan. 🙂

  • 23 February 2013 / 20:41

   Provade den idag och jag blev himla sugen att köpa den.

 2. Anna L
  24 February 2013 / 20:50

  Aha! Det låter lovande. Min har anlänt till paketutlämning och jag ska hämta den snarast! Tack för FANTASTISKT mycket bra tips etc i modeväg de senaste dagarna! Jättebra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.