Kvällens funderingar

Jag planerar inför hösten, på många olika nivåer. A-planen är klar men jag måste ha minst två nya planer i rockärmen om den första inte skulle fungera. Det behöver inte vara tre helt olika planer men små viktiga justeringar av den första. Det har alltid varit min strategi och jag gillar det! Att inte stå handfallen. Det finns oftast flera olika vägar för att uppnå ett mål.

Imorgon börjar sportlovet. Vi startar veckan med att vara hemma då stora sonen har bestämt med en kompis och så siktar vi på att göra något i slutet av veckan istället. Får försöka jobba lite imorgon också då det inte blir något annat tillfälle den här veckan.

Till sommaren har jag nästan gått med på att flyga. Kanske det blir en solsemester. Usch, vad har jag gett mig in på, kan ju inte dricka massa vin innan flygresan med tre barn. Hehe! Det hade inte sett snyggt ut. 😉

2 Comments

  1. Anna
    18 February 2013 / 15:57

    Är du också flygrädd?? Vi vill också resa men min rädsla sätter tyvärr också stopp.. Mvh Anna

    • 19 February 2013 / 21:55

      Ja, verkligen! Jag har vägrat att flyga i tio år så jag tänkte börja igen för barnens skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.