Vinn weekendboende med Nutella

Semester med familjen i sommar? Här är en kul tävling där du kan vinna ett boende för hela familjen i en svensk stad. Tävla genom att välja ort och motivera varför du väljer just det resemålet. En vinnare kommer att utses bland de bloggar som erbjuder sina läsare den här tävlingen. Andrapriset är en helårsförbrukning av Nutella och det priset är exklusivt för mina läsare, d.v.s. en av er. Tävlingen pågår t.o.m. den 24 februari.

Lycka till! 🙂

12 Comments

 1. 16 February 2013 / 10:38

  Roligt med en tävling! 🙂
  Jag skulle vilja åka till Stockholm med min lilla familj, fästman och två små vovvar.
  Fästmannen kommer ifrån Stockholm men flyttade ner till Gbg för många år sedan, och jag har inte besökt huvudstaden på 14 år! Att få känna på storstadspulsen och besöka nära och kära till fästmannen skulle vara mycket värt. Så det skulle vara fantastiskt roligt om vi fick den möjligheten genom denna tävling. 😀

  Ha en fin helg!

  Kram Eva

 2. Anna Lundkvist
  16 February 2013 / 11:36

  Till Varberg spa skulle jag vilja fara
  För att ta hand om familjen och bara få vara
  Bort från stress och alla vardagens måsten
  Glömma tvätt, disk och räkningar i posten
  Lerinpackning, massage eller ett härligt kurbad
  Ja här finns något som gör hela familjen glad
  Njuta tillsammans med döttrar och man
  Tänk om denna dröm kunde bli sann
  Jag lovar vårt jubel skulle över hela Ljungby ljuda
  Om Nutella och Du oss på detta ville bjuda

 3. 16 February 2013 / 12:27

  Tillsammans med mina barn och min man skulle jag vilja njuta av Nutellafrukost på Varbergs hotell. Vi har aldrig rest bort någonstans tillsammans förut och kan det bli så mycket lyxigare än en weekend med både Nutellachoklad och SPA? Det skulle bli en mysig och minnesvärd upplevelse. I vackra Varberg skulle vi strosa runt och även besöka fästningen och muséet.

 4. Josefine
  16 February 2013 / 17:56

  Mitt resval är Göteborg!

  Min pojkväns syster bor där och det vore roligt att träffas i “hennes” stad, som omväxling. Nuförtiden träffas vi bara hemma hos oss i Stockholm. Om jag drar högsta vinstlotten blir det ett utmärkt tillfälle för min pojkvän, deras pappa och mig själv att utforska Göteborg.

 5. Maria
  19 February 2013 / 20:51

  Jag skulle gärna åka till Idre fjäll.

 6. 21 February 2013 / 13:17

  Åh! Jag säger Stockholm alla gånger om. Finns något som passar var och en i familjen. En årsförbrukning Nutella skulle inte min man tacka nej till heller :-). Hans betygsättning av svenska hotell utgår från vilka som serverar Nutella i frukostbuffen. Vi bodde en vecka på ett all inclusive när sonen var liten. Jag åt nutella och croissanter till frukost varje morgon och när jag kom hem hade jag gått upp 3 kg så det vore totalt livsfarligt med en årsförbrukning 😀

 7. 21 February 2013 / 15:54

  Åh, vilken härlig vinst! Jag satt och sökte bakning med Nutella när jag hittade din fina blogg.
  Jag vill gärna vara med.
  Jag har varit sjuk en längre tid. Sambon och mina föräldrar har hjälpt mig jättemycket, nu börjar jag äntligen bli mig själv igen. Nu har jag massor av tid att ta igen med alla människor, helst våra tre fina barn. En helg tillsammans är ju just vad vi skulle behöva. Stockholm skulle vara härligt, där finns det massor av aktiviter att göra som barnen och vi vuxna skulle gilla.

  Jag håller tummen, hårt!
  Nu åter till bakningen, Nutellacupcakes med 4-åringen blir det ?

 8. Wow vilken fantastisk tävling! Nutella ligger mig varmt om hjärtat då jag fick det på helgerna som barn -vilken nostalgitripp!

  Vi fick vårt tredje barn i augusti, född i vecka 33 vilket resulterade i att vi fick bo kvar på neo. När det några veckor senare upptäcktes att han hade en missbildning i skallen så var karusellen igång igen och januari månad opererades han, under denna tid hade vi sånt stöd från våra vänner som ställde upp med att passa de större barnen. Har kikat in Sembo och bilderna av sol och bad får mig att böla av längtan men det vore så kul att få ta med dem på en hotellweekend och bara njuta, de är värda guld och det här vore en bra start! Vi skulle bli så glada om vi fick spendera en weekend i vackra stockholm med vår familj och våra nära.

 9. 24 February 2013 / 11:56

  Vi skulle gärna åka till Varberg för att få mysa lite tillsammans hela familjen, och kanske mamman kan få sig en spabehandling 🙂

  Jag är förresten galen i Nutella så det tas tacksamt emot om jag har turen att vinna 🙂

 10. kimberley
  24 February 2013 / 23:13

  När det gäller stad är valet givet
  Det är till Göteborg jag vill åka,och njuta av livet
  Att sen bestämma sällskap är inte lätt
  Finns en del dom bara känns så rätt
  En är min mamma
  Utan henne hade inte mitt liv varit detsamma
  Hon finns alltid där i vått och torrt
  Tror hon hade,mått bra av att komma bort
  Sen har jag ju mina vänner
  Både den nya och de som jag sen länge känner
  Bara njuta .ha kul och alla samla
  Ses inte så ofta nu när Ma. Inte blir i samma stad som de gamlA
  Hade varit kul att vinna
  Finns,många man älskar och borde påminna

 11. Julia
  15 February 2016 / 01:15

  Jag skulle vilja åka till Stockholm i vår för att njuta av storstadsliv (bor på landet), härliga åkturer på gröna Lund och vackra skärgårdsvyer tillsammans med ett gäng härliga vänner! Allt för lyx i vardagen såsom nutella på frukostbordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.