Från mamma till business

Foto: Net-a-Porter.

Jag måste uppdatera min garderob efter att ha “varit hemma” i över två år. Ja, under större delen av tvillinggraviditeten blev det också mycket hemmavarande. Jeans har jag, skor har jag (vår och sommar) och toppar håller jag på att uppdatera. Något jag verkligen behöver är en användbar liten dräktjacka, gärna i bouclé, och den ska sitta som handen i handsken. En sådan liten jacka passar när jag vill vara vardagsfin, ska på viktiga möten, på fest – ja, nästan när som, och det säger sig självt att det är en bra investering. Jag tänkte dock inte investera i tusenlappar utan kommer att kolla i budget- och mellanprisklassen. Jag återkommer med vad jag hittar för jag antar att det finns fler i samma sits som behöver uppdatera garderoben så den funkar för mer än familjeliv med mindre barn. 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.