Mönstrade byxor och militärisk jacka

Såg detta hos Net-a-Porter och gillar kombinationen av jacka och mönstrade byxor.

I vår är det lätt att hitta mönstrade byxor i butikerna. Jag hittade dock inga rent blåvita på nätet när jag kollade snabbt, men jag hittade dessa från La Redoute. Jackan kommer från Gina Tricot och finns i blått, grönt och havremelerat. Jackan är av trikå så den är följsam och bekväm vågar jag påstå utan att ha testat den.

Tips! När man inspireras av dyrare plagg behöver man inte snöa in på samma färg. Grön jacka och grönvita byxor hade också blivit fint. Ännu finare faktiskt då jag gillar grönt bättre. 😉

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.