Säger du Topz eller bomullspinne?

20130213-184613.jpg

Under middagen kom en leverans från Gunry som tagit över Topz. Ett riktigt bra förvärv tycker jag. För mig är bomullspinne Topz, jag säger Topz till allt. Gillar idén att ha olje- eller lotionsindränkta bomullspinnar när man ska ta bort smink. Jag testade de med olja ikväll och de var super att använda, märkte inte av någon irritation alls trots att jag hade använt en vattenfast kajal på vattenlinjen i morse och var tvungen att dra den oljeindränkta bomullspinnen där.

4 Comments

  1. Elin
    13 February 2013 / 22:40

    Vad är det för superkajal som fastnar på vattenlinjen? Jag säger också topz 🙂

  2. 14 February 2013 / 13:31

    Topz! ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.