Måndag kväll och framtiden

Imorgon ska jag upp tidigt för att vaccinera de två minsta. Mässling och lite annat smått och gott. Reaktionen ska inte komma förrän om ca två veckor så jag funderar på att träna efteråt då mamma är ledig. Fast jag gillar inte alls att vaccinera barnen, tycker det är obehagligt. Man vet ju aldrig hur de ska reagera.

Tidigare idag slängde jag iväg en ansökan till CSN. Trodde det var kört för mig att söka studiemedel då jag redan har tagit ut maximalt med studiemedel men det finns en regel, upptäckte jag av en slump (ödet?), som gör att man kan söka ytterligare ett år från det år man fyller fyrtio. Och det passar mig bra, har nämligen hittat en utbildning i Malmö på ett år som känns rätt i tiden, jag är mycket intresserad av ämnet, det ska inte vara svårt att få jobb samtidigt som det funkar om jag ska driva eget också. Och bra betalt. Ett annat plus är att jag har nytta av utbildningen i mitt nya projekt som jag hoppas ska bli av. Det svåra är att komma in på utbildningen, så snälla håll en tumme eller två. Ska skriva CV ikväll och skicka in, sedan får ödet avgöra. Jag har gjort mitt yttersta.

Uppdaterat kl. 22:19
Så, då var det inskickat. Gymnasiebetyget behövs också men jag hoppas det ligger i en flyttlåda. Var på 90-talet det behövdes senast. 🙂

2 Comments

  1. Eva
    11 February 2013 / 22:09

    Jag ska hålla tummarna för dig !!! //Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.