Vårkläder till de små

Jag gillar att köpa kvalitetsjackor för jag tycker de är mindre stela och bättre helt enkelt. Men fullpris vill jag inte ge. Därför köper jag gärna märkeskläder på rea eller begagnat för nästan samma pris som hos H&M. Inget ont om H&M dock, kanon att köpa kläder där och blanda upp med märkeskläder inköpt på rea. Jag har nämligen blivit så smått ekonomisk på äldre dar. 🙂

Till Chloé har jag köpt:

Ticket To Heaven är mitt nya favvomärke när det gäller jackor. Jag gillar POP också. Det här är en lite längre jacka som passar fint i vår, sommar och i början av hösten med en fleece under. Den finns för halva priset på Boozt och med 30% rabatt hos Lekmer. Skorna växer de snabbt ut nu och dessa från Deichmann är både fina och prisvärda.

Hektor ska få:

Hektors jacka kommer också från Ticket To Heaven och finns med 50% rabatt hos Boozt och 30% rabatt hos Lekmer. Skorna från Deichmann.

Slog till på två höst-/vinterjackor också för ska man fynda vinterkläder ska man göra det nu. Skor är svårare, man vet inte exakt hur mycket fötterna växer, så jag vågade inte köpa dem nu nästan ett år innan de ska användas.

Hur brukar ni göra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.