Fula trosan


Foto: Denna ljuvliga trosa finns att klicka hem hos Ellos för 147 kr. Men säg inte att du fick tipset från mig…

OMG, Robert Gustafsson hade nog inte blivit så glad om han hade fått en sådan här trosmodell uppslängd på scenen. 🙂 Det är väl sådana här trosor man bör välja när man fyller fyrtio, eller? Vet inte vad som är värst – tanttrosor eller string där skinkorna dansar vals. Jag tror jag kör den gyllene medelvägen, d.v.s hipsters som de nedan.

3 Comments

 1. Jocke
  7 February 2013 / 06:02

  Frågar man mig har jag alltid tyckt det är absolut snyggast/sexigast med string i alla fall. 🙂

  Däremot har jag alltid funderat på om det inte måste vara väldigt obekvämt…:/ Med den där stringen mellan rumpan hela dagarna då menar jag.

 2. Niten
  7 February 2013 / 14:34

  Nu tillhör jag dem som p g a min kroppsform endast kan använda trosor av den modell Du visar…. Det som är sorgligt är väl att maxitrosor uteslutande är gräsligt fula, som de här. Men drar man storlek större funkar inte de låga modellerna typ hipster, i alla fall inte på mig. Har inte med ålder att göra…… och inte behov av att se sexig ut heller….

 3. 7 February 2013 / 21:26

  Jocke, tjejer har nog string för att vissa killar gillar det. 🙂

  Niten, såg att det finns fina maxitrosor också, typ svarta med lite spets. Annars body kan fungera också?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.