Tisdag kväll

Nattningen tog ganska lång tid ikväll men annars har dagen flytit på bra. Jag häver i mig kesella, mango och mandlar för det låter som om någon håller på att vakna. Fick till en snabbträning ikväll på gymmet så jag får fixa mer käk sen. Har kommit på att stekt ägg går snabbt att fixa och lägga på mackan. Lättare att äta fler stekta ägg än kokta.

Nystarten av mitt företag Spinn går framåt. Idag har jag börjat kika på logotyp. Efter inköp av kamera och skrivare samt bloggkraschen är bufferten förbrukad så det får bli en billig variant alternativt en jag gör själv.

Jag har letat fram gamla inredningstidningar för att få mer information och inspiration vad gäller köket, men annars ligger jag lågt där.

Imorgon har jag planerat in lite jobb under förmiddagen, bl.a. loggan och göra nya fakturamallar. Det går sakta men säkert framåt. 🙂

Vad gör ni ikväll?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.