Smeg till köket

Det här snygga kylskåpet från Smeg, med frys ovanpå, hade inte varit dumt! Hade ju passat super till vårt 50-talshus. Kostar dock hela 17 000 kr! Men det kanske brukar kosta så, är inte insatt i kökspriser än. Tack och lov! 😉 Vi har en redig frys i källaren så den i köket hade inte behövt vara så stor. För tillfället har vi bara frys i källaren så det kan bli för mycket motion ibland. Hehe!

Min sugenhet på detta kylskåp gör att jag tvekar att bygga in frys och kyl som jag tänkte från början. Då behåller jag hellre det vi har nu och byter ut mot exempelvis detta senare. Tror jag.

Nu ska jag plugga på om kök ännu mer. Boken Nytt Kök är jättebra! Tips till er som också går i kökstankar.

Uppdaterat!
Hittade det här albumet på Styleroom, precis så jag vill ha det, vad lustigt. Schackrutigt golv, det röda kylskåpet, det mesta andra vitt.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.