Chips, kesella och träning

Jag tränade i fredags på gymmet där jag började träna ett halvår innan jag blev gravid med mina två små. Kul att vara tillbaka. Har nio gånger kvar på mitt kort jag fick i julklapp. Det är inte dumt att varva två olika gym för jag tar i på olika sätt beroende på var jag befinner mig. Har fortfarande grym träningsvärk i axlar, runt om, bröst, triceps och övre ryggen, riktigt j-klig träningsvärk så här två dagar efter. Jag gillar verkligen speglar på gym för då har man bättre koll och tar i mer. Riktigt inspirerande att skifta gym.

Jag har intagit den obligatoriska kesellan med hallon och mandlar. Det fanns Holiday dipmix kvar sedan igång så jag gjorde slut på det tillsammans med dillchips. Gott!

Nu ska jag lägga in bilder på snygga tröjor jag har hittat och sedan tänkte jag besvara kommentarer.

Imorgon är det måndag – lovely! Ser fram emot en ny härlig bloggvecka. 😉

2 Comments

  1. 4 February 2013 / 12:10

    Håller med, man kan få extra motivation genom att växla gym. Nytt folk, andra redskap mm.

    Ett tips om du gillar kesella-smoothie:
    Kesella, hallon, kokos, ingefära och vatten. Mixa och drick, väldigt gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.