Fredagens outfit med vårgult

? Halsband, miaji
? Tröja, Dagmar
? Byxor, Gina Tricot
? Stövlar, UGG

Lite märklig färgåtergivning men detta har jag haft på mig idag. Fick ta snabbfoto igen men bättre än inget resonerar jag. Är det förresten fler som är trötta på vinterstövlar och varma jackor? Jag är! Jag vill ha vårpiffigt på mig. Tills det blir dags festar jag på semlor (pappa bakade nya idag) och njuter av tulpaner och blåbärsris.

Dagen har varit bra med en sväng till Vellingeblomman och träning. Träningen tog rejält och jag är redan härligt mör. 😉

2 Comments

  1. Eva
    2 February 2013 / 18:34

    Snyggt med gult! /Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.