Våren 2013 är gul

Förra våren lyste också gul men jag tycker att gult exploderar i år, det syns överallt, både på designerkläder och i budgetkedjorna. En underbar uppiggande färg tycker jag. Skorna kommer från Acne och de tre outfitsen är hämtade från MSGM/my-wardrobe, Black Halo/Revolve Clothing och svenska Hope.

Själv försöker jag välja en ljus, varm gul färg som inte får gå för mycket mot neon eller bli för senapsgul. Detta eftersom jag efter en färgrådgivning utsågs till vår, en vår som bör undvika blått och lila. Inte så lätt att hitta rätt nyans alltid men jag försöker träna på det. Min reafyndade gula vårtröja från Dagmar drar lite mot neon men jag tycker den funkar ändå, annars är nog gräddgult finast på mig.

Plagg jag föredrar gula: Toppar, tröjor och tajta byxor.

Färger jag vill matcha gult med: vitt/off-white, guld, ljust miltärgrönt

Gillar du gult?

8 Comments

 1. 1 February 2013 / 18:58

  Vill ha de gula skorna från Acne…..:)
  Men vem ger så mycket för ett par trendiga skor?
  Tips! Spraya om ett par gamla boots…..:))

 2. Anna L
  1 February 2013 / 20:18

  Äääälskar gult och går och lurar lite på en gul vårjacka. 🙂

 3. Anna L
  3 February 2013 / 19:51

  Japp! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.