Detoxen går inget vidare

Jag har inte detoxat tidigare så jag vet inte hur det brukar smaka men jag kan icke dricka det. Man ska blanda 45 ml i en liter vatten som ska drickas upp under dagen. Efter att ha tvingat i mig ett glas i morse insåg jag att det inte skulle gå att få i mig totalt tio liter äckligt vatten. Jag får hålla mig till mitt gröna te och peela och smörja in med gelen mer ivrigt. Kroppsprodukterna känns i alla fall bra att använda.

Har ni testat detox?

2 Comments

  1. 31 January 2013 / 22:53

    Jag skulle gärna göra en ordentlig detox men jag tror inte heller jag skulle klara de där vedervärdiga dryckerna. Dessutom får jag migrän om jag inte får dricka kaffe, vilket bör undvikas vid detox om jag förstått rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.