Ljusa vårbyxor – budget eller lyx?

Det är så lätt att bli hjärntvättad när man läser för många bloggar och inbillar sig att man måste ha ett par coola byxor från Please. De till vänster, Please, kostar 1299 kr hos Stil1. De till höger kommer från Gina Tricot och kostar 499 kr. Inte helt billiga de heller för att vara från en budgetkedja men ändå mindre än halva priset jämfört med ett par från Please. Please ska vara väldigt sköna att ha på sig, men jag tycker, om jag ska vara ärlig, inte att de verkar sitta såååå himla snyggt. Eller? Jag måste nästan testa ett par jeans/byxor från Please för att uttala mig, men att döma av bilderna så.

Vad tycker ni? Har ni testat Please?

8 Comments

 1. Anna
  31 January 2013 / 13:01

  Håller helt klart me dig angående Please jeansen, de sitter verkligen illa på, vad än folk som köper dem inbillar sig, lite som kejsarens nya kläder….ah oh det är PLEASE – och? de är ändå inte smickrande!

 2. M
  31 January 2013 / 21:30

  Har provat och dom sitter jätteilla på mig! Hänger i grenen och fickorna långt ner baktill, inte min modell alls!! Men flera bloggare verkar älska dom!!

  • 31 January 2013 / 22:15

   Jag tror de sitter så på mig med. Ska testa vid något tillfälle.

 3. 1 February 2013 / 10:40

  På bilden tycker jag de ser grymt fula ut, ser ut som gubbyxor?? De från Gina däremot är hur fina som helst 🙂

  • 2 February 2013 / 23:10

   Tyckte så också men Carro gillade dem så nu måste jag testa i alla fall. 🙂

 4. carro
  2 February 2013 / 14:54

  provade tyvärr ett par please jeans (trodde ALDRIG att det var för mig) men blev såld direkt, har nog aldrig fått så mycket komplimanger för ett par jeans jag haft på mig 🙂
  jag har köpt mina (har 3 stycken nu men efter graviditeten blir det ett par till) på Selected Style och utnyttjag rabattkoder som man brukar få därifrån lite då och då o kommit undan lite billigare 🙂

  • 2 February 2013 / 23:07

   Där ser man, då kanske jag ska testa i alla fall 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.