Tog ett år innan jag använde bh:n

Jag är en äckligt bekväm människa när det kommer till underkläder. Pallar inte med stringtrosor en hel dag eller bygel-bh:ar som skär in obekvämt. Har p.g.a. amningen helt slutat använda bygel-bh:ar och tänker fortsätta med det till vardags. För några dagar sedan invigde jag en bh från Gina Tricot som har hängt i garderoben i säkert ett år. Om ni scrollar ner ser ni de neonoranga axelbanden skymta på en dagens outfit-bild.

Till min bigga förvåning upptäcker jag att den både sitter snyggt och är tok-bekväm. Jag måste ha fler. Modellen heter Simone och till min stora glädje ser jag att modellen finns kvar i webbutiken och dessutom bara kostar 69 kr. Jag har den i M men S skulle säkert kunna funka också då den är elastisk.

Fantastiskt när man hittar snygga, sköna och billiga plagg. Tre önskningar i en! 🙂

Tips! Ursnygg att ha under ett linne i sommar.

6 Comments

 1. 30 January 2013 / 09:37

  Vad snygga de är!

 2. 1 February 2013 / 10:46

  Ser sköna ut.. Men jag gissar att de inte är vadderade? Isf är det inget för mig, för mina bröst är minimala som det är och så gillar jag inte att bröstvårtorna “syns” genom kläderna, som de ibland kan göra om man har tunn bh och tunnt linne.. 😛

  • 2 February 2013 / 23:10

   Haha, så sant. Jag har amningsinlägg i så då funkar det.

 3. 1 February 2013 / 22:39

  Vet inte om jag är helt ute och cyklar men krävs det inte en rejäl och fast byst för att kunna använda BH utan bygel? Min byst blir platt som en limpa i sport-BH och liknande. Behöver bygel för att få lite form och fason som det känns iaf.

  • 2 February 2013 / 23:08

   Jo, det blir verkligen snyggt med bygel och vaddering men jag tycker det funkar till vardags. 🙂 Eftersom det är brottarrygg så blir det lite uppåtsträvan trots allt. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.